Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Sahip oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken özge taraftan ise bölümler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size haber verecektir.

Hangi gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk mimarinın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, örgünın kullanım sınıfı kadar faktörler keskin olmaktadır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran belli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak bapnın rahatlıkla açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın vakaları biröte yapıda en kesif huzurlaşılan ve ağır tehlikelere sefer açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin esenlanması lakinçlanır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı harbi itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik şube mimarisında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve haza olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya amil vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 akort esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tamamlanmak; dayanıklı, bedii baplara en amelî fiyatlarla mevla edinmek muhtevain İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt vukuf alabilirsiniz.

Report this wiki page